HAPPY NOTHING

 


Per algunes persones el desert representa la decadència i la mort. Hi ha escassetat d’aigua i ombra, temperatures extremes i una manca de recursos perqué els éssers humans hi puguin sobreviure. Però al mateix temps hi ha una llarga tradició del desert com un lloc de sanació, tant física com espiritualment.

Amb el desert Californià com a teló de fons, “Happy Nothing” és un viatge personal que aprofundeix en la vida dels seus habitants i els seus secrets. Aquí hi viuen ex-convictes, veterans de guerra, jubilats i persones que per alguna raó han decidit viure al marge de la societat. En aquests pobles no hi ha aigua corrent, les cases estan en ruïnes, els carrers sense pavimentar, sense enllumenat públic, no hi ha supermercats o infraestructures d’oci. Però malgrat viure en aquestes condicions, ells ho anomenen el Paradís.

Vaig iniciar aquest projecte atret per la idea d’una comunitat que viu una vida tranquil·la enmig del no res, lluny de les grans ciutats i les multituds. Però mentre treballava en el projecte, tenia la sensació d’estar en un indret que amagava molts secrets. La gent m’explicava històries de crims i m’advertien sobre algunes àrees perilloses. Mai em va passar res extrany, però vaig utilitzar aquests coneixements per treballar l’estètica de les imatges. El resultat final es tradueix en aquesta seria fotogràfica que es distancia del documentalisme més clàssic per remetre’ns a una especie de western modern.

Cat · Es · Eng

w

Your Cart

Cart is empty

Subtotal
€0.00
0