EXPOSICIO INSPAIEXHIBITION INSPAIEXPOSICION INSPAI

Fins el proper 27 d’agost al claustre de la diputació de Girona es podrà veure l’exposició del meu últim treball “La fi dels dies”. Aquest projecte va ser seleccionat com a guanyador de la XII edició de joves fotògrafs de les comarques gironines i durant els pròxims mesos serà exposat a diferents municipis gironins i a sales de fora de catalunya com la blanquerna de Madrid o a l’Imaginària de Castelló de la Plana.
A partir del 31 d’agost es traslladarà a La Médiathèque de Perpinyà coincidint amb el festival Visa pour l’Image.


My latest work “The End of Days” will be exhibited until the 27th of August at the “claustre de la diputació de Girona”. This project was selected as winner of the twelfth edition of young photographers of Girona and during the next few months will be exposed to different towns of Girona and halls outside Catalonia as Blanquerna Madrid or the imaginaria festival of Castelló de la Plana .
On the 31th August it will move to the Mediatheque of Perpignan to coincide with the festival Visa pour l’Image.

Hasta el próximo 27 de agosto en el claustro de la diputación de Girona se podrá ver la exposición de mi último trabajo “El fin de los días”. Este proyecto fue seleccionado como ganador de la XII edición de jóvenes fotógrafos de las comarcas gerundenses y durante los próximos meses será expuesto en diferentes municipios gerundenses y en salas de fuera de cataluña como la blanquerna de Madrid o al Imaginaria de Castellón de la Plana .
A partir del 31 de agosto se trasladará a La Médiathèque de Perpiñán coincidiendo con el festival Visa pour l’Image.

Published
Categorized as Blog
w

Your Cart

Cart is empty

Subtotal
€0.00
0